Wie zijn wij?

 

Paul van Snippenburg

Ik ben in 1986 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Arnhem. In 1994 heb ik de opleiding Manuele therapie in Utrecht afgerond en in 1998 heb ik de verkorte opleiding Manuele therapie wervelkolom aan de SOMT in Amersfoort afgesloten.

Na mijn fysiotherapieopleiding heb ik 7 jaar in Wageningen gewerkt, waarbij mijn werkzaamheden deels in de particuliere praktijk en deels in het Pieter Pauw ziekenhuis lagen. Na deze periode werkte ik een jaar in een particuliere praktijk in Kalkar (Duitsland). In 1993 ben ik als zelfstandig fysiotherapeut/manueeltherapeut een eigen praktijk begonnen in Duiven.

In de jaren als fysio- en manueeltherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van een veelheid van klachten aan het bewegingsapparaat. Mijn speciale aandacht ligt op het gebied van schouderklachten. Onze praktijk is dan ook aangesloten bij de WSEG, het schoudernetwerk van ziekenhuis Rijnstate Arnhem/Zevenaar. Een ander aandachtsgebied is het Medical Taping Concept (MTC), wat ik geregeld toepas.

 

 

Noor Eshuis

Ik ben Noor Eshuis en 40 jaar met veel plezier fysiotherapeute. In 1981 ben ik afgestudeerd aan de Fysiotherapie Academie in Enschede. Tot 1989 heb ik gewerkt in een fysiotherapiepraktijk in Landsmeer-Amsterdam Noord. Na mijn verhuizing naar Duiven werkte ik in Streekziekenhuis-Verpleeghuis Zevenaar en in meerdere fysiotherapiepraktijken in de regio. In 1998 begon ik met een eigen praktijk in Thuvine. In 2007 hebben Paul en ik onze krachten gebundeld en zijn we de huidige maatschap Fysiotherapie en Manuele therapie Van Snippenburg en Eshuis gestart.

Ik ben een algemeen fysiotherapeute met specifieke kennis in enkele deelgebieden van de fysiotherapie. In de loop der jaren is mijn professionele belangstelling langs meerder wegen gegaan. Het begon met fysiotherapie bij bekkenklachten. Maar ik zag ook dat chronische klachten specifieke behandelproblemen hebben, waarover ik meer wilde leren. Bijvoorbeeld om iemand beter leren te ontspannen (haptonomie), maar ook specifieke kennis over bepaalde ziektes en aandoeningen. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu bij specifieke netwerken ben aangesloten: ParkinsonNet, MS Zorg-Nederland, ThuisVerder (neurologische netwerk) en samen zijn Paul en ik ‘team Duiven’ in het SchouderNet Rijnstate (WSEG). Deelnemen in deze netwerken betekent naast veel werkplezier ook blijven voldoen aan alle kenniscriteria.