Wie zijn we?

 

Paul van Snippenburg

Ik ben in 1986 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Arnhem. In 1994 heb ik de opleiding Manuele therapie in Utrecht afgerond en in 1998 heb ik de verkorte opleiding Manuele therapie wervelkolom aan de SOMT in Amersfoort afgesloten.

Na mijn fysiotherapieopleiding heb ik 7 jaar in Wageningen gewerkt, waarbij mijn werkzaamheden deels in de particuliere praktijk en deels in het Pieter Pauw ziekenhuis lagen. Na deze periode werkte ik een jaar in een particuliere praktijk in Kalkar (Duitsland). In 1993 ben ik als zelfstandig fysiotherapeut/manueeltherapeut een eigen praktijk begonnen in Duiven.

In de jaren als fysio- en manueeltherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van een veelheid van klachten aan het bewegingsapparaat. Mijn speciale aandacht ligt op het gebied van schouderklachten. Onze praktijk is dan ook aangesloten bij de WSEG, het schoudernetwerk van ziekenhuis Rijnstate Arnhem/Zevenaar. Een ander aandachtsgebied is het Medical Taping Concept (MTC), wat ik geregeld toepas.

 

Noor Eshuis